Avantaje coordonator

 

Daca decizi sa iti creezi propria grupa de reprezentanti si sa devii coordonator, atunci de la prima persoana inscrisa de tine in sistem , Diva Life Cosmetics iti recompenseaza efortul depus prin discounturi pe 3 nivele de trepte, astfel:

10 % - Nivelul 1

 5 % - Nivelul 2

 3 % - Nivelul 3

Coordonator devii in momentul in care recomanzi noi clienti (reprezentanti) in companie, iar dupa cumparaturile efectuate de acestia, Diva Life Cosmetics ofera un comision ce poate ajunge la 18% (din valoarea facturilor reprezentantilor tai, pana la nivelul3)

Ai statut de coordonator in clipa in care ai inscris o persoana, iar aceasta depus minim o comanda.

Tot ce trebuie sa faci, este sa recomanzi afacerea Diva Life Cosmetics tuturor cunoscutilor tai.

Cu Diva Life Cosmetics ai propriul tau magazin si birou online.

Odata intrat in contul tau, vei gasi un link pe care il poti trimite potentialilor inscrisi, practic acest link este magazinul tau personal, iar pe acel link oricine se inscrie, se va inscrie in reteaua ta si imediat dupa cumparaturi, vei incepe sa primesti comisioane in urma recomandatilor tai.

Comisioanele se primesc in functie de valoarea de factura al celui care a comandat.

Fiecare inscris are un cod unic ce nu se repeta, asadar sunt evitate confuziile neplacute.

Dupa ce ai inceput sa acumulezi comision, il vei putea folosi la cumparaturile tale, scazand astfel valoarea facturii sau mai mult poti primi gratuit produsele comandate.

Exemplu:

- ai un comision de 30 de lei  

- doresti sa comanzi produse in  valoare de 120 de lei la pret de catalog

- valoarea facturii adica de plata va fi 90 de lei pentru ca primesti discount de 25%, din care se scade comisionul tau de 30 de lei, asadar vei plati doar 60 de lei.

Pentru cei care sunt persoane juridice, pot sa primeasca comisionul in numerar, in urma semnarii unui contract. Suma trebuie sa fie de minim 200 ron. Diva Life Cosmetics trimite bonusurile in cont, in maxim 20 zile de la primirea facturilor prin posta/curier, nu avem date fixe pentru alocarea bonusurilor, iata inca un motiv pentru care suntem flexibili.

 

Daca in grupa unui coordonator se intorc colete (retur), costurile de expeditie (cele reale, care sunt mai mult de 7 lei) se vor scadea din comisionul acestuia, asta inseamna ca fiecare coordonator trebuie sa tina legatura in permanenta cu grupul de inscrisi, astfel incat sa se evite neplacerile sau comenzile fictive.

Suntem liberi sa inscriem cati reprezentanti dorim, cu conditia sa fim siguri ca persoanele si comenzile, sunt reale.

Diva Life Cosmetics detine o platforma online foarte performanta si moderna, asta insemnand ca fiecare persoana isi poate verifica grupa, persoanele noi inscrise, comenzile acestora, comisioanele acordate, situatia si drumul coletelor, statusurile comenzilor in timp real. Lucram intr-un mod foarte transparent, asta ne ajuta sa oferim incredere fiecarui inscris si sa-si vada activitatea grupului in timp real.

Pentru a evita intarzierile de incasare a comisioanelor de catre coordonatorii nostrii, Diva Life Cosmetics confirma platile in momentul in care ele sunt incasate de companie. Astfel ca inscrisii nu mai trebuie sa se incurce cu diferite moduri de confirmare a platilor.

Coordonatorii isi pot vedea comisionul intrand pe www.divalifecosmetics.ro in contul lor, la sectiunea “Recomandarile mele – Comisioanele mele”.

Important:

Un coordonator trebuie sa plaseze cel putin o comanda in 90 de zile (3 luni) de cel putin 50 de lei si trebuie sa creasca grupa de reprezentanti cu cel putin 1 persoana inscrisa cu comanda, in aceasi perioada. In cazul in care nici una dintre cele 2 conditii nu se indeplinesc, coordonatorul isi pierde comisionul avut in prezent si echipa. Astfel coordonatorul devine inactiv.

 

Aplica acum pentru a deveni Coordonator!

176_inscrier.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one