Livrare si plata

livrare divalife - Copia.PNG

Se efectueaza prin POSTA ROMANA si URGENT CURIER

Prin Posta coletul ajunge in circa 2-3 zile de la confirmarea trimiterii comenzii, in oficiul postal de care apartineti.

Costul transportului prin posta este de 7 lei daca comanda este sub 90 de lei (120 la pret de catalog), iar daca comanda este peste 90 de lei (120 la pret de catalog), transportul prin posta este gratuit, in limita a 14 kilograme. Daca totusi comanda depaseste 14 kilograme, atunci fiecare kilogram aditional se taxeaza cu 1,29 lei.

Prin Urgent Curier coletul ajunge la domiciliul dvs. in 24-48 de ore de la confirmarea procesarii comenzii.

Costul transportului prin Urgent Curier este de 14 lei daca comanda este sub 150 de lei (200 la pret de catalog), iar daca comanda este peste 150 de lei (200 la pret de catalog), transportul prin curierat este gratuit in limita a 14 kilograme, daca totusi comanda depaseste 14 kilograme, atunci fiecare kilogram aditional se taxeaza cu 0,98 lei.

 

Cum primesc coletul?

Daca ati optat pentru livrare prin posta , in cutia postala trebuie sa primiti un mandat postal dupa circa 3-4 zile de la confirmarea trimiterii comenzii, prin care sunteti anuntat ca aveti un colet de ridicat de la oficiul postal mentionat pe mandat. In unele cazuri aceste avize intarzie sau nu mai ajung la dvs, iar in acest caz va rugam ca dupa maxim 5 zile de la confirmarea trimiterii comenzii, sa verificati daca pachetul dvs a ajuns la oficiul postal.

 

Daca ati optat pentru livrare prin curierat, in maxim 48 de ore de la confirmarea trimiterii comenzii, primiti un mesaj pe telefon din partea Urgent Curier, prin care sunteti anuntat intre ce intervale orare urmeaza sa fiti cautat pentru predarea si achitarea coletului.

Plata coletului

Se face ramburs, asta inseamna ca in momentul ridicarii coletului trebuie sa il achitati

Favorizam acest tip de plata, pentru ca ajuta colaboratorii sa isi primeasca in timp rapid comisionul de pe urma retelei personale. In acest mod se evita intarzierile de plata, iar reprezentantul va putea plasa  o noua comanda imediat dupa achitarea primei.

                             Aplica acum pentru a deveni Reprezentant!

.

176_inscrier.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one